Впровадження

Впровадження Керуй на підприємство: все, що потрібно знати

Впровадження Керуй на підприємство: все, що потрібно знати
Іван Сидоренко
Іван Сидоренко, Продажі

Розповідаємо що таке Керуй та як проходить впровадження сервісу: від аналізу підприємства до впровадження та підтримки.

Чим більше у бізнесу клієнтів, послуг або товарів, що продаються, тим складніше стає контролювати ефективність роботи, вести фінансову звітність і відстежувати стан компанії. При цьому підприємцю потрібно керувати проєктами, ставити завдання співробітникам і аналізувати прибутковість кожного окремого продукту. Щоб не втрачати час і ефективно працювати з чинними та новими клієнтами, бізнес переходить на готові CRM, ERP або FSM системи.

Керуй — сервіс, який охоплює функціонал CRM, ERP і FSM систем одночасно. Він допомагає систематизувати потрібну для бізнесу інформацію та подолати організаційний хаос. Клієнти можуть створювати бази контактів і контрагентів, вести документообіг, ставити та контролювати завдання, проводити фінансові операції, відстежувати й аналізувати роботу підприємства через безліч різних звітів.

Щоб правильно використовувати весь функціонал, потрібно правильно впровадити та налаштувати сервіс для подальшої роботи. У цій статті ми розберемо як проходить впровадження сервісу на підприємство та скільки це коштує для клієнтів.

Як проходить впровадження Керуй на підприємство

Бізнесу завжди складно переходити на нове програмне забезпечення — потрібно розбиратися у функціоналі, переносити дані про продажі та клієнтів, навчати співробітників. Це все може відлякувати, а підприємцю почне здаватися, що такий перехід не вартий витрачених коштів і часу.

Перед тим, як переходити до впровадження Керуй на підприємства, пропонуємо розглянути важливість цього процесу:

  • Гарантія успіху. Правильне планування та впровадження системи — ключ до її успіху. Якщо система не буде належним чином налаштована відповідно до ваших бізнес-процесів, вона може не принести бажаних результатів.
  • Зниження ризиків. Впровадження Керуй — важливий процес до якого слід віднестись відповідально. Правильне планування та управління процесом впровадження може допомогти вам мінімізувати ці ризики, а також знизити майбутні втрати.
  • Збільшення ефективності. Правильне впровадження Керуй допоможе вам оптимізувати бізнес-процеси, краще зрозуміти поточний стан бізнесу, що може призвести до підвищення ефективності та продуктивності.

Якщо ваша компанія розглядає можливість впровадження Керуй, ми рекомендуємо зробити це якомога раніше. Навіть процес підготовки до провадження на підприємство може дати позитивні результати для вашого бізнесу та показати можливості для подальшого розвитку.

Крок 1. Планування

Перший етап впровадження Керуй — планування і визначення бізнес-цілей. Рекомендуємо провести невеликий аналіз підприємства і зрозуміти, які проблеми компанії потрібно вирішити. Це допоможе визначитися з тим, як Керуй може допомогти вашому бізнесу функціонувати ефективніше та розвиватися. Для цього найкраще почати з аналізу поточних бізнес-процесів та інфраструктури.

Важливо встановити реалістичні та вимірні цілі, які відображатимуть успішність впровадження системи. Наприклад, збільшення продуктивності, підвищення обсягів продажів або зменшення витрат на операції.

Крок 2. Оцінка

Наступний етап впровадження — оцінка та детальний аналіз технічних, організаційних і фінансових аспектів Керуй. Ми обговорюємо з клієнтами, як сервіс може допомогти бізнесу та як він спрощує організаційну роботу.

Навчання персоналу — також важливий аспект оцінки. Команда Керуй не лише надає технічну підтримку, але й забезпечує всебічне навчання, щоб менеджери та власники бізнесу могли повністю опанувати сервіс та ефективно використовувати всі його можливості.

Крок 3. Впровадження

На цьому етапі налаштовуються всі необхідні блоки, стадії, етапи та документи в Керуй, щоб забезпечити зручну та ефективну роботу для вас і вашого персоналу.

Ми допомагаємо перенести документацію, додаємо потрібні параметри для ефективної роботи, інтегруємо платіжні системи та налаштовуємо робочі процеси індивідуально для кожного бізнесу.

Крок 4. Підтримка

На цьому етапі впровадження сервісу вже закінчено. Але Керуй не стоїть на місці та постійно розвивається, а наша команда аналізує і збирає зворотний зв'язок від клієнтів. Це допомагає нам додавати тільки потрібні функції, які не перевантажують сервіс.

Наприклад, для одного з наших клієнтів ми додали можливість корегування балансу для контрагента без змін залишків коштів на касах. Ця функція дала змогу підтримувати точність фінансових даних навіть у разі некоректних надходжень або помилкових витрат, що значно спростило роботу в Керуй.

Керуй — це сервіс, що постійно розвивається та охоплює функціональність CRM, ERP і FSM систем одночасно. Якщо ви помітили, що ваше підприємство потребує кращої системи для управління фінансами — спробуйте Керуй.

Заповніть форму нижче, а ми зв'яжемося з вами та проведемо відеодзвінок, де вислухаємо проблеми вашого бізнесу та розберемося як їх можна вирішити за допомогою Керуй.

Безкоштовна консультація

Відео-дзвінок на 30хв де ми готові вислухати ваші виклики та запропонувати наші рішення. Будемо раді знаймоству.

+38 (073) 482-00-95